Mette har ordet

 

“Från och med mitten av mars kommer jag att gå på  föräldraledighet och i samband med det har jag bestämt mig för att sluta på Fröken Smart. Det har varit fantastiskt roligt att vara med och starta upp ett bolag; allt från att skapa ett tänk kring varumärket och affärsmodell till att se listan över återförsäljare och andra långsiktiga samarbeten växa, och det är häri min drivkraft ligger. Därför lämnar jag nu över stafettpinnen helt till Linda, som är hjärtat i verksamheten gällande formgivning och produktutveckling. Hon kommer att fortsätta driva företaget i egen regi och jag ser fram emot att få följa hennes fortsatta framgång som “hejarklack”.

vänliga hälsningar, Mette.”

All lycka till Mette, när du inleder ett nytt spännande kapitel i livet! hälsar både Linda och Fröken Smart.

This entry was posted in Aktuellt. Bookmark the permalink.