Posted on

Nya produkter med handtryckt mönster

Från och med i dag kan du köpa produkter från FRÖKEN SMART FÖR HAND även i webshopen. Först ut är kuddar av återbrukade textiler, med det handtryckta mönstret Avtryck på. Kuddarna finns i storlekarna stor, mellan samt liten.

Eftersom produkterna är unika gäller det att hålla sig framme på Instagram, om du vill ha ett specifikt exemplar. Där kan du boka en kudde under bilden som läggs upp och sedan köpa den i webshopen, eller maila direkt till smartproduktnutack@frokensmart.se

Om mönstret:

Mönstret Avtryck är inspirerat av linjer och mellanrum, fångade i naturen kring Hjortsjön i Vaggeryd. Linjerna kommer ur trädstammar, vass och bryggor. Tillsammans med de runda små formerna, som symboliserar mina fingeravtryck, vill jag göra mitt eget avtryck. 

Mer än en har berättat för mig att de i mönstret ser några redskap uppställda mot en vägg. Jag säger inte emot. En anledning till att jag flyttade till Vaggeryd var att hitta ett gammalt hus från förra sekelskiftet, med tillhörande uthus och lummig trädgård. Jag har inte hittat det huset än, men den dag jag gör det och flyttar in, ska jag luta en kratta mot väggen

/Linda