Webshop på is

Tyvärr måste Fröken Smart meddela att webshopen inte fungerar för närvarande. Byte av leverantör pågår. Men du behöver ej vänta på Fröken Smarts produkter för det! Det är bara att göra på det gamla hederliga viset – om du mailar till smartproduktnutack@frokensmart.se och sätter in pengar direkt på bankgiro 698-6111 istället så skickar vi din produkt till dig.

Glad påsk!

Posted in Aktuellt | Leave a comment

Äntligen!

Efter en tids inaktivitet har Fröken Smart haft vissa svårigheter att komma åt hemsidan (inte så smart) men nu är det ordning på torpet igen. Välkommen år 2019! Under årets kanske minst glamourösa månad kan du pigga upp dig med HJÄLPREDAN kjol som du nu kan kan köpa för 250 kr (ord.pris 495 kr). Du hittar den i Fröken Smarts webbshop.

Posted in Aktuellt | Leave a comment

Fröken Smart firar advent med rabatt på fina arbetskjolen

hj kjol svartGlad advent! önskar Fröken Smart.

Första advent firas med en rejäl rabatt på snygga arbetskjolen HJÄLPREDAN kjol, som finns att få i blå denim eller svart manchester. Omlottkjolen har fiffiga fickor som håller reda på nycklar och mobiltelefon när du vill vara fin på jobbet. Pris fram till andra advent: 250 kr inkl. frakt. Ord. pris: 495 kr.

Posted in Aktuellt | Leave a comment

Glad Sommar önskar Fröken Smart

Glad sommar önskar Fröken Smart från hängmattan! Önskar du köpa något kan leveranstiden vara längre än vanligt. Men den som väntar på något gott…

IMG_2285

Posted in Aktuellt | Leave a comment

Julklappar med omtanke hos Fröken Smart

Om du vill ge bort en julklapp med omtanke kan du välja något smart. Något som mottagaren har användning för och som underlättar i vardagen. Kanske något från Fröken Smart. För extra omtanke i jul skänker Fröken Smart 5 kr till UNHCR för varje julklapp som köps av Fröken Smart under december månad.
frk S samlingsbild produkter

Posted in Aktuellt | Leave a comment