Julklappar med omtanke hos Fröken Smart

Om du vill ge bort en julklapp med omtanke kan du välja något smart. Något som mottagaren har användning för och som underlättar i vardagen. Kanske något från Fröken Smart. För extra omtanke i jul skänker Fröken Smart 5 kr till UNHCR för varje julklapp som köps av Fröken Smart under december månad.
frk S samlingsbild produkter

Publicerat i Aktuellt | Lämna en kommentar

Höstlov, läslov och Hjälpredelov.

Höstlovet inleds som vanligt med Skolforum på Älvsjömässan och där har du kunnat klämma och känna på Fröken Smarts HJÄLPREDAN under två dagar.  Det rabatterade priset på 280 kr + frakt (28 kr) för jobb- och fritidsmodellen och 350 kr + frakt (42 kr) för kjolen kvarstår hela veckan, så passa på att handla nu! I Fröken Smarts webshop gäller dock ordinarie pris så hör av dig med din beställning till smartproduktnutack@frokensmart.com istället.

skolforum

Publicerat i Aktuellt | Lämna en kommentar

Foto av Fröken Smarts ägare kapat av bedragare

Vill Fröken Smart och dess ägare stå bakom ett varumärke som säljer bantningspiller? Sannerligen inte. Men på helsingorspiller.se återfinns ändå ett foto av Linda Nydenmo i kommersiellt syfte. Enligt sidan heter hon Linda Jonsson och är student. Vetskap om detta fick Linda tack vare att en reporter på Metro kontaktade henne och han i sin tur blev tipsad av någon som känt igen fotot. Fotot har tagits från Fröken Smarts pressbilder. Usch och fy, säger Fröken Smart. Om du vill läsa artikeln kan du göra det här: Fröken Smarts foto av Linda Nydenmo kapat av bedragare.linda-nydenmo-utomhus-4c

Detta foto, taget av Åsa Ragnarsson på Farfromstandard.se, föreställer Linda Nydenmo, ingen annan.

Publicerat i Aktuellt | Lämna en kommentar

Fröken Smart på Uppsala Market

Imorgon är det dags för Uppsala Market på UKK i Uppsala där Fröken Smart kommer att ha ett försäljningsbord. Market har öppet kl 11-17. Fri entré!

12646949_10153394468821056_7146876690747131423_n

Publicerat i Aktuellt | Lämna en kommentar

Dags för Formex!

Det bästa med januari är väl ändå Formexmässan? I år återfinns inte Fröken Smart på Nordic Design som vanligt, utan istället på Kids & Toys, närmare bestämt i Parklife Agencys monter. Välkommen till monter A 30:22 på onsdag, om du är i branschen.

parklife agency

Pst! Fotot föreställer söta anteckningsböcker från Noodoll, ett av de märken som Parklife Agency representerar.

Publicerat i Aktuellt | Lämna en kommentar