Fröken Smart firar advent med rabatt på fina arbetskjolen

hj kjol svartGlad advent! önskar Fröken Smart.

Första advent firas med en rejäl rabatt på snygga arbetskjolen HJÄLPREDAN kjol, som finns att få i blå denim eller svart manchester. Omlottkjolen har fiffiga fickor som håller reda på nycklar och mobiltelefon när du vill vara fin på jobbet. Pris fram till andra advent: 250 kr inkl. frakt. Ord. pris: 495 kr.

Publicerat i Aktuellt | Lämna en kommentar

Glad Sommar önskar Fröken Smart

Glad sommar önskar Fröken Smart från hängmattan! Önskar du köpa något kan leveranstiden vara längre än vanligt. Men den som väntar på något gott…

IMG_2285

Publicerat i Aktuellt | Lämna en kommentar

Julklappar med omtanke hos Fröken Smart

Om du vill ge bort en julklapp med omtanke kan du välja något smart. Något som mottagaren har användning för och som underlättar i vardagen. Kanske något från Fröken Smart. För extra omtanke i jul skänker Fröken Smart 5 kr till UNHCR för varje julklapp som köps av Fröken Smart under december månad.
frk S samlingsbild produkter

Publicerat i Aktuellt | Lämna en kommentar

Höstlov, läslov och Hjälpredelov.

Höstlovet inleds som vanligt med Skolforum på Älvsjömässan och där har du kunnat klämma och känna på Fröken Smarts HJÄLPREDAN under två dagar.  Det rabatterade priset på 280 kr + frakt (28 kr) för jobb- och fritidsmodellen och 350 kr + frakt (42 kr) för kjolen kvarstår hela veckan, så passa på att handla nu! I Fröken Smarts webshop gäller dock ordinarie pris så hör av dig med din beställning till smartproduktnutack@frokensmart.com istället.

skolforum

Publicerat i Aktuellt | Lämna en kommentar

Foto av Fröken Smarts ägare kapat av bedragare

Vill Fröken Smart och dess ägare stå bakom ett varumärke som säljer bantningspiller? Sannerligen inte. Men på helsingorspiller.se återfinns ändå ett foto av Linda Nydenmo i kommersiellt syfte. Enligt sidan heter hon Linda Jonsson och är student. Vetskap om detta fick Linda tack vare att en reporter på Metro kontaktade henne och han i sin tur blev tipsad av någon som känt igen fotot. Fotot har tagits från Fröken Smarts pressbilder. Usch och fy, säger Fröken Smart. Om du vill läsa artikeln kan du göra det här: Fröken Smarts foto av Linda Nydenmo kapat av bedragare.linda-nydenmo-utomhus-4c

Detta foto, taget av Åsa Ragnarsson på Farfromstandard.se, föreställer Linda Nydenmo, ingen annan.

Publicerat i Aktuellt | Lämna en kommentar