AKTUELLT

22-03-24

Äntligen hinner jag köra igång med den sedan länge planerade kursverksamheten. Läs mer här.

Det ska bli väldigt spännande att undervisa vuxna istället för barn!

/Linda

22-02-02

Januari har präglats av förkylningar, både i form av "vanliga" förkylningsvirus och till slut även covid, så aktiviteten har varit låg. Men med Alla hjärtans dag i antågande hoppas jag att kunna hålla öppet både torsdag och fredag nästa vecka. Öppettider läggs ut på Instagram och Facebook som vanligt. Önskar er alla en frisk och solig februari! Hoppas kan man ju.

/Linda


21-12-24

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR! Fröken Smart tar jullov men öppnar igen fredagen den 7 januari.

21-12-01

Vilken vecka! Först Skillingaryd.nu och idag Radio P4. De ville besöka butiken för att höra mer om de smarta tåsockarna som dykt upp på Designmarknad Jönköping i helgen. Det var bara att skynda hem från lärarjobbet i Skillingaryd för att prata lite med trevlig reporter om hur en klär sig smart i kyligt väder. Inte förrän i sista stund ropar jag "ULL!" då jag blir medveten om att vi inte hunnit prata om ett av mina favoritmaterial, som har förmågan att alstra värme(!) när det blir vått. Om ylleplagg skulle jag kunna prata länge, men det hanns inte med. Under fliken Textila material kommer jag, i sinom tid, dela med mig om mina ullkunskaper. Tills dess, köp ett par tåsockar! Eller sticka själv om du har tid.

/Linda 

Länk till Eftermiddag i P4 Jönköping med Sanna Hermansson. Spola fram till 1.04 min in i programmet om du bara vill lyssna på samtalet mellan mig och reporter Simon.21-11-29

Förra veckan blev jag intervjuad av trevliga Martina på Skillingaryd.nu. Intervjun kan du läsa här. Inser när jag läser texten att det är ju sant att jag lever min dröm just nu, åtminstone halva. Jag hade tankar om att starta butik redan när jag bodde i Gränna för över tjugo år sedan och nu HAR jag en butik. I Vaggeryd istället och med en mer textil inriktning än jag tänkte då.

Foto: Martina Ojala, Skillingaryd.nu


21-11-28

Fröken Smart är på plats på Designmarknad i Kulturhuset Spira. Vilket trevligt ställe att ställa ut på med vacker utsikt över sjön. Lite svältfödd på mässor och marknader är vi väl många efter pandemin, så det är jätteroligt att träffa kunder igen.21-11-26

ÄNTLIGEN! Fröken Smart ska nu få lite ordning på webbutiken, tack vare användarvänliga E-handelsplattformen Quickbutik. Hejdå till det mer avancerade som jag inte förstod mig på och som därför aldrig blev riktigt bra... Hej, hej och välkommen till nya webbutiken!

/Linda