Om Fröken Smart

Fröken Smart startade 2010 med en lösning på ett irriterande vardagsproblem - SKRÄPSILEN badkar - som samlar upp hår och förhindrar stopp i avloppet i badkaret. Sedan dess har Fröken Smart löst flera problem, tack vare produkter som HJÄLPREDAN, SAMLAREN och GOLVFILTEN. Än finns produkterna kvar i sortimentet, men dess framtid är oviss. Så köp på dig ett litet lager om du är rädd att stå utan en vacker dag!

HJÄLPREDAN kjol


Hej!

Sedan jag startade Fröken Smart har en hel del hänt och företaget har nu tagit en annan riktning  Den stora förändringen var att jag tog en paus från mitt lärarjobb och kompletterade min tidigare lärarutbildning med att läsa till slöjdlärare. Där upptäckte jag hur TEXTIL jag var, jag hade bara inte förstått det tidigare. Därför fortsatte jag att studera Textil formgivning och Vävdesign, parallellt med olika kurser i att skriva barnlitteratur. Det latinska ordet textere sammanfattar därmed mitt skapande väl, då både textil och text härrör ur ordet.

Måndagar-onsdagar är jag slöjdfröken på en skola. Torsdagar-fredagar driver jag Fröken Smart. Jag försöker att hålla öppet några timmar i butiken i Vaggeryd, samtidigt som jag ständigt jag tid till att uttrycka mig mer konstnärligt. Mamma till en åttaåring är jag alla dagar i veckan och där har jag mitt största fokus. Men när legobyggandets tid är förbi blir det nog mer tid för mitt, tänker jag.


Hör av dig till mig på 0707 – 55 58 85 om du undrar något!

/Linda